Από το: Τante Kiki
Γενικά, η κουζίνα της Σμύρνης με ευρωπαϊκές ή τουρκικές επιρροές δεν είναι αυτό που ονομάζουμε "ελαφριά" αντίθετα είναι ευρωπαϊκή κουζίνα της παλιάς σχολής με άφθονο βούτυρο, μπαχαρικά, τηγανητά...με άλλα λόγια η αποθέωση της "βαριάς και ανθυγιεινής"
κουζίνας αλλά ταυτόχρονα και η αποθέωση της νοστιμιάς. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν αγαπημένες συνταγές όπως το ατζέμ πιλάφι, τα ντολμαδάκια...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tantekiki.blogspot.gr
Γενικά, η κουζίνα της Σμύρνης με ευρωπαϊκές ή τουρκικές επιρροές δεν είναι αυτό που ονομάζουμε "ελαφριά" αντίθετα είναι ευρωπαϊκή κουζίνα της παλιάς σχολής με άφθονο βούτυρο, μπαχαρικά, τηγανητά...με άλλα λόγια η αποθέωση της "βαριάς και ανθυγιεινής"
κουζίνας αλλά ταυτόχρονα και η αποθέωση της νοστιμιάς. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν αγαπημένες συνταγές όπως το ατζέμ πιλάφι, τα ντολμαδάκια...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tantekiki.blogspot.gr