Από το: Γλυκό - Αλμυρό
Βάζουμε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι και ζεσταίνουμε μέχρι να πάρει μια βράση. Κόβουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια και τη βάζουμε στην κατσαρόλα. Επαναφέρουμε στη φωτιά, ρίχνουμε την καραμέλα και το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν και να φτάσει η
σοκολάτα στη πυκνότητα που θέλουμε. Σερβίρουμε με λίγη σαντιγύ.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
Βάζουμε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι και ζεσταίνουμε μέχρι να πάρει μια βράση. Κόβουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια και τη βάζουμε στην κατσαρόλα. Επαναφέρουμε στη φωτιά, ρίχνουμε την καραμέλα και το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν και να φτάσει η
σοκολάτα στη πυκνότητα που θέλουμε. Σερβίρουμε με λίγη σαντιγύ.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr