Από το: Spoon Stories
Είδα που λέτε αυτή την υπέροχη συνταγή από τον chef Δημήτρη Παμπόρη και αποφάσισα να τη δοκιμάσω. Τραγανό και ζουμερό αλμυρό γαλακτομπούρεκο, με απάκι, κασέρι και φέτες από φρέσκια ντομάτα και θυμάρι ή αλλιώς φλογέρες με απάκι κασέρι και ντομάτα. Όταν συναντάω
τέτοιους συνδυασμούς μοντέρνους, βασισμένους στη παράδοση μας παρόλα αυτά, σκέφτομαι πόσο πολύ έχει προχωρήσει η μαγειρική στη Ελλάδα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.spoon-stories.com
Είδα που λέτε αυτή την υπέροχη συνταγή από τον chef Δημήτρη Παμπόρη και αποφάσισα να τη δοκιμάσω. Τραγανό και ζουμερό αλμυρό γαλακτομπούρεκο, με απάκι, κασέρι και φέτες από φρέσκια ντομάτα και θυμάρι ή αλλιώς φλογέρες με απάκι κασέρι και ντομάτα. Όταν συναντάω
τέτοιους συνδυασμούς μοντέρνους, βασισμένους στη παράδοση μας παρόλα αυτά, σκέφτομαι πόσο πολύ έχει προχωρήσει η μαγειρική στη Ελλάδα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.spoon-stories.com