Από το: Ioanna's Blog
Ευκαιρία να κάνουμε σπιτική λεμονάδα με φρέσκα λεμόνια, μιας και είναι εποχής. Προτιμούμε βέβαια λεμόνια από τη γλάστρα μας στη βεράντα, ή από τον θείο μας, ή το μπατζανάκη μας, οι οποίοι έχουν κήπο και τον προσέχουν σαν τα μάτια τους. Αν δεν έχουμε τα παραπάνω, τότε
κάνουμε αυτό που κάνω εγώ Προτίμησα τα φρεσκότατα λεμόνια που μου φέρνει ο αγαπημένος μου γείτονας, κάθε φορά που έρχεται από το κτήμα του στην Κερατέα.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://ioannabaltsaki.blogspot.gr
Ευκαιρία να κάνουμε σπιτική λεμονάδα με φρέσκα λεμόνια, μιας και είναι εποχής. Προτιμούμε βέβαια λεμόνια από τη γλάστρα μας στη βεράντα, ή από τον θείο μας, ή το μπατζανάκη μας, οι οποίοι έχουν κήπο και τον προσέχουν σαν τα μάτια τους. Αν δεν έχουμε τα παραπάνω, τότε
κάνουμε αυτό που κάνω εγώ Προτίμησα τα φρεσκότατα λεμόνια που μου φέρνει ο αγαπημένος μου γείτονας, κάθε φορά που έρχεται από το κτήμα του στην Κερατέα.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://ioannabaltsaki.blogspot.gr