Από το: Captain Cook
Ίσως να έχετε ακούσει ότι το «κανονικό» ριζότο γίνεται μόνο με τις ιταλικές ποικιλίες, Arborio και Carnarolli. Λοιπόν προσωπικά δεν συμφωνώ και σας προτείνω να δοκιμάσετε να κάνετε το ριζότο με ελληνικό ρύζι ποικιλίας Καρολίνα. Αυτό είναι ένα ελληνικό γλυκό
ρυζάκι με κρεμμώδη υφή το οποίο οι μαμάδες μας το χρησιμοποιούσαν για να φτιάξουν το κλασσικό πιλάφι (συγκεκριμένα η γιαγιά μου χρησιμοποιεί Καρολίνα για όλες τις συνταγές με ρύζι). Με την επέλαση ξένων ποικιλιών στην ελληνική αγορά (basmati, jas...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://eri-captaincook.blogspot.gr
Ίσως να έχετε ακούσει ότι το «κανονικό» ριζότο γίνεται μόνο με τις ιταλικές ποικιλίες, Arborio και Carnarolli. Λοιπόν προσωπικά δεν συμφωνώ και σας προτείνω να δοκιμάσετε να κάνετε το ριζότο με ελληνικό ρύζι ποικιλίας Καρολίνα. Αυτό είναι ένα ελληνικό γλυκό
ρυζάκι με κρεμμώδη υφή το οποίο οι μαμάδες μας το χρησιμοποιούσαν για να φτιάξουν το κλασσικό πιλάφι (συγκεκριμένα η γιαγιά μου χρησιμοποιεί Καρολίνα για όλες τις συνταγές με ρύζι). Με την επέλαση ξένων ποικιλιών στην ελληνική αγορά (basmati, jas...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://eri-captaincook.blogspot.gr