Από το: Ioanna's Blog
Οι φακές είναι από τα κλασσικά πιάτα στην ελληνική κουζίνα. Τα οφέλη για την υγεία του οργανισμού μας είναι σημαντικά, γιατί περιέχουν πρωτεϊνες, φυτικές ίνες και μέταλλα. Περιέχουν επίσης σίδηρο. Δεν χρειάζονται μούλιασμα όπως τα περισσότερα όσπρια, έτσι διευκολύνουν
την προετοιμασία τους για μαγείρεμα. Είτε μαγειρέψουμε τις φακές σαν σούπα, είτε απλώς τις προσθέσουμε σε σαλάτα, το σίγουρο είναι ότι ωφελούμε τον οργανισμό μας.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://ioannabaltsaki.blogspot.gr
Οι φακές είναι από τα κλασσικά πιάτα στην ελληνική κουζίνα. Τα οφέλη για την υγεία του οργανισμού μας είναι σημαντικά, γιατί περιέχουν πρωτεϊνες, φυτικές ίνες και μέταλλα. Περιέχουν επίσης σίδηρο. Δεν χρειάζονται μούλιασμα όπως τα περισσότερα όσπρια, έτσι διευκολύνουν
την προετοιμασία τους για μαγείρεμα. Είτε μαγειρέψουμε τις φακές σαν σούπα, είτε απλώς τις προσθέσουμε σε σαλάτα, το σίγουρο είναι ότι ωφελούμε τον οργανισμό μας.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://ioannabaltsaki.blogspot.gr