Από το: Food States
Η γαλλική κουζίνα είναι γνωστή για τις γκουρμέ, φινετσάτες γεύσεις της. Από το βαθύ παρελθόν ακόμα, είναι αναρίθμητες οι συνταγές που έχει αφήσει (και συνεχίζει να αφήνει) ως ''κληρονομιά'' στους απογόνους κάθε χώρας. Δημιουργικότητα, έμπνευση, φινέτσα, στυλ και λεπτότητα
χαρακτηρίζουν την γαλλική κουζίνα η οποία έχει γίνει σημείο σταθμός τόσο για την παγκόσμια μαγειρική και κυρίως για την ζαχαροπλαστική. Η συνταγή που σερβίρουμε σήμερα δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στην χώρα μας. Σούπα με κρεμμύδια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.foodstates.gr
Η γαλλική κουζίνα είναι γνωστή για τις γκουρμέ, φινετσάτες γεύσεις της. Από το βαθύ παρελθόν ακόμα, είναι αναρίθμητες οι συνταγές που έχει αφήσει (και συνεχίζει να αφήνει) ως ''κληρονομιά'' στους απογόνους κάθε χώρας. Δημιουργικότητα, έμπνευση, φινέτσα, στυλ και λεπτότητα
χαρακτηρίζουν την γαλλική κουζίνα η οποία έχει γίνει σημείο σταθμός τόσο για την παγκόσμια μαγειρική και κυρίως για την ζαχαροπλαστική. Η συνταγή που σερβίρουμε σήμερα δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στην χώρα μας. Σούπα με κρεμμύδια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.foodstates.gr