Από το: Kitchenstori.es
Χταπόδι με ιδιαίτερες γεύσεις, μ΄ ένα μικρό ξάφνιασμα στον ουρανίσκο, όταν συναντά τις μαύρες σταφίδες. Η προσθήκη τους μαζί με το βαλσάμικο δίνουν πλούσια γλυκόξινη γεύση, ένα μοναδικό βελούδινο άρωμα στο χταπόδι και ελαφρείς τόνους γλυκύτητας, ενισχύοντας την
καραμελωμένη υφή του στην επίγευση. Μην τα παραλείψετε! Το βαλσάμικο περιέχει ουσίες με ισχυρότατη αντιοξειδωτική δράση, είναι 4 φορές περισσότερο αντιοξειδωτικό από τα φρούτα και τα λαχανικά!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es
Χταπόδι με ιδιαίτερες γεύσεις, μ΄ ένα μικρό ξάφνιασμα στον ουρανίσκο, όταν συναντά τις μαύρες σταφίδες. Η προσθήκη τους μαζί με το βαλσάμικο δίνουν πλούσια γλυκόξινη γεύση, ένα μοναδικό βελούδινο άρωμα στο χταπόδι και ελαφρείς τόνους γλυκύτητας, ενισχύοντας την
καραμελωμένη υφή του στην επίγευση. Μην τα παραλείψετε! Το βαλσάμικο περιέχει ουσίες με ισχυρότατη αντιοξειδωτική δράση, είναι 4 φορές περισσότερο αντιοξειδωτικό από τα φρούτα και τα λαχανικά!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es