Από το: dietup
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό, το λάδι, τα λαχανικά και αλατοπίπερο να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις είναι έτοιμα τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα με μια τρυπητή κουτάλα και ρίχνουμε μέσα στην ίδια κατσαρόλα το ψάρι να βράσει για περίπου 20 λεπτά (ανάλογα και με το
μέγεθος). Μόλις το ψάρι βράσει, το βγάζουμε από την κατσαρόλα και σουρώνουμε το ζουμί που έχει μείνει στην κατσαρόλα από τα λαχανικά και το ψάρι. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ρύζι μέσα σε αυτό το ζωμό και αφήνουμε να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό, το λάδι, τα λαχανικά και αλατοπίπερο να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις είναι έτοιμα τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα με μια τρυπητή κουτάλα και ρίχνουμε μέσα στην ίδια κατσαρόλα το ψάρι να βράσει για περίπου 20 λεπτά (ανάλογα και με το
μέγεθος). Μόλις το ψάρι βράσει, το βγάζουμε από την κατσαρόλα και σουρώνουμε το ζουμί που έχει μείνει στην κατσαρόλα από τα λαχανικά και το ψάρι. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ρύζι μέσα σε αυτό το ζωμό και αφήνουμε να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr