Από το: Zaxapn kai alati
Η απλότητα στο μεγαλείο της. Ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσουμε πολλά υλικά για να δημιουργήσουμε ένα γευστικό πιάτο. Το χοιρινό τα Χριστούγεννα έχει την τιμητική του. Σαν πρώτο πιάτο πριν την γαλοπούλα μπορούμε να σερβίρουμε το ψαρονέφρι.
Το ένα κιλό ψαρονέφρι το κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια. Με ένα μαχαίρι ανοίγουμε μία τρύπα, σε όλο το μήκος του κρέατος και βάζουμε το κασέρι σε ράβδο και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zaaxarikaialati.blogspot.gr
Η απλότητα στο μεγαλείο της. Ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσουμε πολλά υλικά για να δημιουργήσουμε ένα γευστικό πιάτο. Το χοιρινό τα Χριστούγεννα έχει την τιμητική του. Σαν πρώτο πιάτο πριν την γαλοπούλα μπορούμε να σερβίρουμε το ψαρονέφρι.
Το ένα κιλό ψαρονέφρι το κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια. Με ένα μαχαίρι ανοίγουμε μία τρύπα, σε όλο το μήκος του κρέατος και βάζουμε το κασέρι σε ράβδο και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zaaxarikaialati.blogspot.gr