Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Διαλέγουμε μια κατάλληλη κούπα ή σαλατιέρα ή ταψάκι για το γλυκό μας. Πρέπει να έχει βάθος τουλάχιστον 5 εκ. Θρυμματίζουμε μέσα σ΄αυτό τα μπισκότα με το χέρι μας, όσο περισσότερο μπορούμε. Μέσα στο κρύο γάλα προσθέτουμε το κονιάκ και διαλύουμε την
άχνη. Ανακατεύουμε καλά. Ραντίζουμε τα πτι-μπερ με το μείγμα του γάλακτος. Πλένουμε καλά 3-4 ώριμες αλλά γερές φράουλες, τις ψιλοκόβουμε και τις αραδιάζουμε σε διάφορα σημεία, πάνω στα βρεγμένα μπισκότα. Τώρα θα ετοιμάσουμε τη μους...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Διαλέγουμε μια κατάλληλη κούπα ή σαλατιέρα ή ταψάκι για το γλυκό μας. Πρέπει να έχει βάθος τουλάχιστον 5 εκ. Θρυμματίζουμε μέσα σ΄αυτό τα μπισκότα με το χέρι μας, όσο περισσότερο μπορούμε. Μέσα στο κρύο γάλα προσθέτουμε το κονιάκ και διαλύουμε την
άχνη. Ανακατεύουμε καλά. Ραντίζουμε τα πτι-μπερ με το μείγμα του γάλακτος. Πλένουμε καλά 3-4 ώριμες αλλά γερές φράουλες, τις ψιλοκόβουμε και τις αραδιάζουμε σε διάφορα σημεία, πάνω στα βρεγμένα μπισκότα. Τώρα θα ετοιμάσουμε τη μους...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr