Από το: Μάχη στην κουζίνα
Καθαρίζουμε τα κεφάλια από τις γαρίδες, τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα και τα βράζουμε με 3 κούπες νερό για 10 λεπτά. Αφαιρούμε τα κεφάλια, σουρώνουμε το νερό και βράζουμε τα μακαρόνια για 2-3 λεπτά λιγότερο από τον κανονικό χρόνο. Στη συνέχεια αφαιρούμε όλο το κέλυφος
από τη γαρίδα, τις πλένουμε καθαρά, αφού αφαιρέσουμε κ το μαύρο νεύρο που υπάρχει στη ράχη (μπορούμε να μην βγάλουμε το κέλυφος, απλώς να τις πλύνουμε καλά). Βάζουμε να σοταρισθεί με λίγο λάδι το κρεμμύδι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr
Καθαρίζουμε τα κεφάλια από τις γαρίδες, τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα και τα βράζουμε με 3 κούπες νερό για 10 λεπτά. Αφαιρούμε τα κεφάλια, σουρώνουμε το νερό και βράζουμε τα μακαρόνια για 2-3 λεπτά λιγότερο από τον κανονικό χρόνο. Στη συνέχεια αφαιρούμε όλο το κέλυφος
από τη γαρίδα, τις πλένουμε καθαρά, αφού αφαιρέσουμε κ το μαύρο νεύρο που υπάρχει στη ράχη (μπορούμε να μην βγάλουμε το κέλυφος, απλώς να τις πλύνουμε καλά). Βάζουμε να σοταρισθεί με λίγο λάδι το κρεμμύδι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr