Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Και με ένα καθαρά ανοιξιάτικο φαγητό αρχίζουμε την εβδομάδα μας. Γεμάτο βιταμίνες θρεπτικό, και πολύ μα πολύ νόστιμο. Ένα από τα κλασικά παραδοσιακά, και πολύ αγαπημένα μας.Καθαρίζουμε, πλένουμε και ζεματάμε σε βραστό νερό τα χλωροκούκια για 4
λεπτά και έπειτα τα σουρώνουμε. Καθαρίζουμε τους χοχλιούς, την τσίπα μπροστά και το κέλυφος γύρω, γύρω. Τους βράζουμε με λίγο νερό και αρκετό αλάτι για 4 λεπτά. Τους πλένουμε καλά και τους αφήνουμε να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Και με ένα καθαρά ανοιξιάτικο φαγητό αρχίζουμε την εβδομάδα μας. Γεμάτο βιταμίνες θρεπτικό, και πολύ μα πολύ νόστιμο. Ένα από τα κλασικά παραδοσιακά, και πολύ αγαπημένα μας.Καθαρίζουμε, πλένουμε και ζεματάμε σε βραστό νερό τα χλωροκούκια για 4
λεπτά και έπειτα τα σουρώνουμε. Καθαρίζουμε τους χοχλιούς, την τσίπα μπροστά και το κέλυφος γύρω, γύρω. Τους βράζουμε με λίγο νερό και αρκετό αλάτι για 4 λεπτά. Τους πλένουμε καλά και τους αφήνουμε να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr