Από το: Μοναστηριακά
Τοποθετούμε τις παγωμένες γαρίδες σε νερό που βράζει, όπου προσθέτουμε αλάτι. Μετά την πρώτη βράση τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε να στεγνώσουν. Ζεσταίνουμε το λάδι σε τηγάνι κι εκεί σοτάρουμε τις γαρίδες για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και ρίχνουμε το
κρασί. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει, ώσπου να μείνει με το ζουμί του. Στο τέλος προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Αν θέλουμε περιχύνουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: monastiriaka.gr
Τοποθετούμε τις παγωμένες γαρίδες σε νερό που βράζει, όπου προσθέτουμε αλάτι. Μετά την πρώτη βράση τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε να στεγνώσουν. Ζεσταίνουμε το λάδι σε τηγάνι κι εκεί σοτάρουμε τις γαρίδες για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και ρίχνουμε το
κρασί. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει, ώσπου να μείνει με το ζουμί του. Στο τέλος προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Αν θέλουμε περιχύνουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: monastiriaka.gr