Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Καλό μήνα με υγεία, εύχομαι σε όλους τους φίλους μου! Θα ενθουσιαστείτε με το υπέροχο τραγανό ψωμί που σας προτείνω, δεν είναι μόδα είναι ανάγκη πλέον να κάνουμε το ψωμάκι μας μόνοι, ξέρουμε τι τρώμε και είναι διασκέδαση να κάνεις το δικό σου ψωμί... εγώ έτσι το
βλέπω... Αυτό το ψωμάκι το έφτιαχνα και πιο παλιά εδω: κι εδω αλλά με 12 έως 18 ώρες αναμονή... τώρα δοκίμασα και με 3-4 ώρες, έγινε υπέροχο, η διαφορά είναι στο πρώτο θέλει νερό κρύο και στο δεύτερο σε αυτό εδώ θέλει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Καλό μήνα με υγεία, εύχομαι σε όλους τους φίλους μου! Θα ενθουσιαστείτε με το υπέροχο τραγανό ψωμί που σας προτείνω, δεν είναι μόδα είναι ανάγκη πλέον να κάνουμε το ψωμάκι μας μόνοι, ξέρουμε τι τρώμε και είναι διασκέδαση να κάνεις το δικό σου ψωμί... εγώ έτσι το
βλέπω... Αυτό το ψωμάκι το έφτιαχνα και πιο παλιά εδω: κι εδω αλλά με 12 έως 18 ώρες αναμονή... τώρα δοκίμασα και με 3-4 ώρες, έγινε υπέροχο, η διαφορά είναι στο πρώτο θέλει νερό κρύο και στο δεύτερο σε αυτό εδώ θέλει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr