Από το: Ioanna's Blog
Ένα από τα πιο αγαπημένα κλασσικά πιάτα της Ελληνικής κουζίνας για την άνοιξη και το καλοκαίρι. ΄Οσο είμασταν βέβαια μικροί το αποφεύγαμε αυτό το φαγητό αλλά όσο μεγαλώνουμε τόσο καταλαβαίνουμε όχι μόνο τη θρεπτική του αξία, αλλά και τη νοστιμιά του. Κόβουμε τα
καρότα, και την πατάτα σε κύβους. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι. Σε φαρδιά κατσαρόλα σωτάρουμε μαζί με το λάδι όλα τα λαχανικά για λίγα λεπτά. Ρίχνουμε το τοματοπελτέ αφού πρώτα τον...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr
Ένα από τα πιο αγαπημένα κλασσικά πιάτα της Ελληνικής κουζίνας για την άνοιξη και το καλοκαίρι. ΄Οσο είμασταν βέβαια μικροί το αποφεύγαμε αυτό το φαγητό αλλά όσο μεγαλώνουμε τόσο καταλαβαίνουμε όχι μόνο τη θρεπτική του αξία, αλλά και τη νοστιμιά του. Κόβουμε τα
καρότα, και την πατάτα σε κύβους. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι. Σε φαρδιά κατσαρόλα σωτάρουμε μαζί με το λάδι όλα τα λαχανικά για λίγα λεπτά. Ρίχνουμε το τοματοπελτέ αφού πρώτα τον...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr