Από το: Miamiam
Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ασπρίσει και να μαλακώσει 2 λεπτά. Προσθέτουμε την ζάχαρη και χτυπάμε για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε ένα ένα τα αβγά μέχρι να απορροφηθούν. Προθερμαίνουμε στους 170˚ C. Βουτυρώνουμε τέσσερα τσέρκια των 23εκ και αχνίζουμε με κακάο. Βάζουμε λαδόκολλα στον πάτο και τυλίγουμε το τσέρκι με αλουμινόχαρτο
για να μην φύγει το μίγμα. Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε και ανακατεύουμε το αλεύρι, το κακάο, το αλάτι, την σόδα και το μπέικιν. Σε ένα φλιτζάνι καυτό νερό λιώνουμε τον στιγμιαίο καφέ κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.miamiam.gr
Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ασπρίσει και να μαλακώσει 2 λεπτά. Προσθέτουμε την ζάχαρη και χτυπάμε για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε ένα ένα τα αβγά μέχρι να απορροφηθούν. Προθερμαίνουμε στους 170˚ C. Βουτυρώνουμε τέσσερα τσέρκια των 23εκ και αχνίζουμε με κακάο. Βάζουμε λαδόκολλα στον πάτο και τυλίγουμε το τσέρκι με αλουμινόχαρτο
για να μην φύγει το μίγμα. Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε και ανακατεύουμε το αλεύρι, το κακάο, το αλάτι, την σόδα και το μπέικιν. Σε ένα φλιτζάνι καυτό νερό λιώνουμε τον στιγμιαίο καφέ κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.miamiam.gr