Από το: Μάχη στην κουζίνα
Τυρομπαστουνάκια γεμισμένα με κίτρινο τυρί, αλειμμένα με βούτυρο και πασπαλισμένα με πεκορίνο ή κεφαλογραβιέρα τριμμένη!! Ανοίγουμε τη ζύμη μας σε αλευρωμένο πάγκο να γίνει ένα λεπτό σχετικά φύλλο. Κόβουμε με ένα μαχαίρι, κομμάτια στενόμακρα (10 Χ 5 εκ.
περίπου). Βάζουμε από ένα κομμάτι τυρί μεγέθους 8 Χ 2 περίπου και το κλείνουμε μέσα στη ζύμη σαν μπαστουνάκι. Ζεσταίνουμε το βούτυρο με την καθαρισμένη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε λίγο αλάτι και το αφήνουμε εκτός θερμοκρασίας 5-10 λεπτά να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr
Τυρομπαστουνάκια γεμισμένα με κίτρινο τυρί, αλειμμένα με βούτυρο και πασπαλισμένα με πεκορίνο ή κεφαλογραβιέρα τριμμένη!! Ανοίγουμε τη ζύμη μας σε αλευρωμένο πάγκο να γίνει ένα λεπτό σχετικά φύλλο. Κόβουμε με ένα μαχαίρι, κομμάτια στενόμακρα (10 Χ 5 εκ.
περίπου). Βάζουμε από ένα κομμάτι τυρί μεγέθους 8 Χ 2 περίπου και το κλείνουμε μέσα στη ζύμη σαν μπαστουνάκι. Ζεσταίνουμε το βούτυρο με την καθαρισμένη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε λίγο αλάτι και το αφήνουμε εκτός θερμοκρασίας 5-10 λεπτά να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr