Από το: ΚουζινοΣκαλίσματα
Παραδοσιακό φαγητό που το τρώμε την ημέρα του Πάσχα ή σε γιορτινές μέρες. Είναι λίγο μπελαλίδικο φαγάκι γι αυτό το ετοιμάζουμε συνήθως από βραδύς, αλλά αξίζει τον κόπο. Γίνεται λουκούμι. Παίρνουμε την πλάτη αφού την πλύνουμε και την αλατοπιπερώνουμε καλά μέσα
έξω. Ετοιμάζουμε τη γέμιση τσιγαρίζουμε στα ¾ της κούπας το ελαιόλαδο τα κρεμμύδια ξερά και χλωρά. Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη συκωταριά και σοτάρουμε και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τον άνηθο αλάτι πιπέρι και το ρύζι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinoskalismata.blogspot.gr
Παραδοσιακό φαγητό που το τρώμε την ημέρα του Πάσχα ή σε γιορτινές μέρες. Είναι λίγο μπελαλίδικο φαγάκι γι αυτό το ετοιμάζουμε συνήθως από βραδύς, αλλά αξίζει τον κόπο. Γίνεται λουκούμι. Παίρνουμε την πλάτη αφού την πλύνουμε και την αλατοπιπερώνουμε καλά μέσα
έξω. Ετοιμάζουμε τη γέμιση τσιγαρίζουμε στα ¾ της κούπας το ελαιόλαδο τα κρεμμύδια ξερά και χλωρά. Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη συκωταριά και σοτάρουμε και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τον άνηθο αλάτι πιπέρι και το ρύζι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinoskalismata.blogspot.gr