Από το: Kalli's blog
Στο σπίτι μας πλέον δεν αγοράζουμε ψωμάκι. Το φτιάχνουμε μόνοι μας! Για να ακριβολογώ, το φτιάχνει ο άντρας του σπιτιού. Μιας και είναι σεφ το ψωμάκι το παίζει στα δάχτυλα! Το κόλπο είναι η ζύμη να μην κολλάει, το μπωλ όπου θα ανακατεύουμε να μείνει καθαρό! Αφού
λοιπόν έχουμε πετύχει την ζύμη, την αφήνουμε σκεπασμένη σε ζεστό σημείο να φουσκώσει, να διπλασιαστεί σε όγκο. Στην συνέχεια την ξανά ζυμώνουμε μέσα στο ταψάκι που θα το ψήσουμε, αφού έχουμε βάλει λίγο λαδάκι στο πάτο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.kallisblog.gr
Στο σπίτι μας πλέον δεν αγοράζουμε ψωμάκι. Το φτιάχνουμε μόνοι μας! Για να ακριβολογώ, το φτιάχνει ο άντρας του σπιτιού. Μιας και είναι σεφ το ψωμάκι το παίζει στα δάχτυλα! Το κόλπο είναι η ζύμη να μην κολλάει, το μπωλ όπου θα ανακατεύουμε να μείνει καθαρό! Αφού
λοιπόν έχουμε πετύχει την ζύμη, την αφήνουμε σκεπασμένη σε ζεστό σημείο να φουσκώσει, να διπλασιαστεί σε όγκο. Στην συνέχεια την ξανά ζυμώνουμε μέσα στο ταψάκι που θα το ψήσουμε, αφού έχουμε βάλει λίγο λαδάκι στο πάτο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.kallisblog.gr