Από το: Miamiam
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι, την βανίλια και την μαγιά. Ζεσταίνουμε το γάλα μέγιστο 40oC, και διαλύουμε μέσα στο γάλα την ζάχαρη, το βούτυρο και το αυγό. Κάνουμε μια λακούβα στο αλεύρι και ρίχνουμε τα υγρά. Ομογενοποιούμε, ζυμώνουμε και την αφήνουμε καμιά ώρα τουλάχιστον να διπλασιαστεί.
Ανακατεύουμε τις ζάχαρες, την κανέλα και το κακάο να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Μόλις φουσκώσει το ζυμάρι, το ανοίγουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια σε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.miamiam.gr
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι, την βανίλια και την μαγιά. Ζεσταίνουμε το γάλα μέγιστο 40oC, και διαλύουμε μέσα στο γάλα την ζάχαρη, το βούτυρο και το αυγό. Κάνουμε μια λακούβα στο αλεύρι και ρίχνουμε τα υγρά. Ομογενοποιούμε, ζυμώνουμε και την αφήνουμε καμιά ώρα τουλάχιστον να διπλασιαστεί.
Ανακατεύουμε τις ζάχαρες, την κανέλα και το κακάο να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Μόλις φουσκώσει το ζυμάρι, το ανοίγουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια σε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.miamiam.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.