Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Σε βραστό νερό ζεματάμε ελάχιστα τα φύλλα μας και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Σε μια λεκάνη τρίβουμε τις ντομάτες το ξερό κρεμμύδι και τα κολοκύθια. Προσθέτουμε το λάδι, ψιλοκόβουμε και ρίχνουμε τα φρέσκα κρεμμύδια το μαϊντανό και το δυόσμο. Τέλος το ρύζι, το
αλάτι και τη ρίγανη. Τυλίγουμε τα ντολμαδάκια μας και τα στρώνουμε κατά σειρά επάνω στο ταψί. Όταν τελειώσουμε βάζουμε νεράκι στη λεκάνη που είχαμε τα υλικά μας να πάρει τα ζουμάκια και τις ουσίες από τα λαχανικά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Σε βραστό νερό ζεματάμε ελάχιστα τα φύλλα μας και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Σε μια λεκάνη τρίβουμε τις ντομάτες το ξερό κρεμμύδι και τα κολοκύθια. Προσθέτουμε το λάδι, ψιλοκόβουμε και ρίχνουμε τα φρέσκα κρεμμύδια το μαϊντανό και το δυόσμο. Τέλος το ρύζι, το
αλάτι και τη ρίγανη. Τυλίγουμε τα ντολμαδάκια μας και τα στρώνουμε κατά σειρά επάνω στο ταψί. Όταν τελειώσουμε βάζουμε νεράκι στη λεκάνη που είχαμε τα υλικά μας να πάρει τα ζουμάκια και τις ουσίες από τα λαχανικά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr