Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Πλένουμε καλά τα καρότα και τα καθαρίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Κόβουμε τα καρότα μας σε λεπτές λωρίδες και τα βάζουμε σε ένα τρυπητό να στραγγίξουν. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη και το νερό. Προσθέτουμε και τα καρότα και ανακατεύουμε τακτικά, μέχρι
να δέσει το γλυκό μας. Περίπου 15 λεπτά από την ώρα που θα ξεκινήσει ο βρασμός. Προς το τέλος προσθέτουμε την γλυκόζη, την βανίλια και το λεμόνι. Αν θέλουμε, χρησιμοποιούμε 1 ξυλαράκι κανέλας. Αφήνουμε το γλυκό μας να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Πλένουμε καλά τα καρότα και τα καθαρίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Κόβουμε τα καρότα μας σε λεπτές λωρίδες και τα βάζουμε σε ένα τρυπητό να στραγγίξουν. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη και το νερό. Προσθέτουμε και τα καρότα και ανακατεύουμε τακτικά, μέχρι
να δέσει το γλυκό μας. Περίπου 15 λεπτά από την ώρα που θα ξεκινήσει ο βρασμός. Προς το τέλος προσθέτουμε την γλυκόζη, την βανίλια και το λεμόνι. Αν θέλουμε, χρησιμοποιούμε 1 ξυλαράκι κανέλας. Αφήνουμε το γλυκό μας να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.