Από το: Kitchenstori.es
Στρογγυλή, πασχαλινή, παραδοσιακή, αφράτη κουλούρα ελαφριά κι αρωματική. Η μόνη δυσκολία σ΄αυτή τη διαδικασία είναι η υπομονή που χρειάζεται ανάμεσα στις διάφορες φάσεις φουσκώματος της ζύμης. Αν μας αρέσει κάνουμε πλεξίδες ίσιες ή τις στρογγυλεύουμε σε σχήμα
κουλούρας. Με τις μπαλίτσες, έτσι όπως σας την προτείνω, γίνεται πιο εύκολα και πιο χαλαρά κι είναι ιδανικές για να τις γεμίσουμε με σοκολάτα ή μαρμελάδα. Κάντε τις δοκιμές σας και θα δείτε ότι είναι σαν να παίζετε, σαν παιδιά, με πλαστελίνες...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es
Στρογγυλή, πασχαλινή, παραδοσιακή, αφράτη κουλούρα ελαφριά κι αρωματική. Η μόνη δυσκολία σ΄αυτή τη διαδικασία είναι η υπομονή που χρειάζεται ανάμεσα στις διάφορες φάσεις φουσκώματος της ζύμης. Αν μας αρέσει κάνουμε πλεξίδες ίσιες ή τις στρογγυλεύουμε σε σχήμα
κουλούρας. Με τις μπαλίτσες, έτσι όπως σας την προτείνω, γίνεται πιο εύκολα και πιο χαλαρά κι είναι ιδανικές για να τις γεμίσουμε με σοκολάτα ή μαρμελάδα. Κάντε τις δοκιμές σας και θα δείτε ότι είναι σαν να παίζετε, σαν παιδιά, με πλαστελίνες...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es