Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Πλένουμε, καθαρίζουμε, κόβουμε και βάζουμε τις πατάτες στη γάστρα. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το θυμάρι, αλατοπιπερώνουμε, τις ανακατεύουμε και τις περιχύνουμε με το νερό. Πλένουμε, στραγγίζουμε και αλείφουμε το κοτόπουλο με το μείγμα που έχουμε φτιάξει σ' ένα
μπολ με όλα τα υλικά ανακατεμένα. Το τοποθετούμε πάνω από τις πατάτες, πασπαλίζουμε με θυμάρι ή ρίγανη και το ψήνουμε στους 200-220ο C για 80'-90'. Μετά το μισάωρο, γυρνάμε τα μπούτια (η πέτσα να είναι στις πατάτες) και στα
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Πλένουμε, καθαρίζουμε, κόβουμε και βάζουμε τις πατάτες στη γάστρα. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το θυμάρι, αλατοπιπερώνουμε, τις ανακατεύουμε και τις περιχύνουμε με το νερό. Πλένουμε, στραγγίζουμε και αλείφουμε το κοτόπουλο με το μείγμα που έχουμε φτιάξει σ' ένα
μπολ με όλα τα υλικά ανακατεμένα. Το τοποθετούμε πάνω από τις πατάτες, πασπαλίζουμε με θυμάρι ή ρίγανη και το ψήνουμε στους 200-220ο C για 80'-90'. Μετά το μισάωρο, γυρνάμε τα μπούτια (η πέτσα να είναι στις πατάτες) και στα
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr