Από το: Kitchenstori.es
Οι Τορτίγιες (small torta) είναι ένα είδος άζυμης, λεπτής, μαλακής, επίπεδης πίτας από αλεύρι καλαμποκιού ή λεπτόκοκκο άλεσμα σιταριού. Αρχικά προέκυψε η τορτίγια καλαμποκιού που γεννήθηκε στο Μεξικό και η οποία προηγείται της άφιξης των Ευρωπαίων στην Αμερική. Η τορτίγια
από αλεύρι σίτου ήταν μια καινοτομία από τους εξόριστους Εβραίους Sephardi, οι οποίοι θεωρούσαν το αλεύρι καλαμποκιού ως μη κοσέρ και χρησιμοποιούσαν σιτάρι που ερχόταν από την Ευρώπη. Στην Κίνα, υπάρχει το λαϊκό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es
Οι Τορτίγιες (small torta) είναι ένα είδος άζυμης, λεπτής, μαλακής, επίπεδης πίτας από αλεύρι καλαμποκιού ή λεπτόκοκκο άλεσμα σιταριού. Αρχικά προέκυψε η τορτίγια καλαμποκιού που γεννήθηκε στο Μεξικό και η οποία προηγείται της άφιξης των Ευρωπαίων στην Αμερική. Η τορτίγια
από αλεύρι σίτου ήταν μια καινοτομία από τους εξόριστους Εβραίους Sephardi, οι οποίοι θεωρούσαν το αλεύρι καλαμποκιού ως μη κοσέρ και χρησιμοποιούσαν σιτάρι που ερχόταν από την Ευρώπη. Στην Κίνα, υπάρχει το λαϊκό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.