Από το: dietup
Σε μία κατσαρόλα με αντικολλητική επιφάνεια σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο για 2 λεπτά. Προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά μέχρι το κρεμμύδι να μαλακώσει και να γυαλίσει. Ρίχνουμε τα καρότα και σοτάρουμε για άλλα 10 λεπτά.
Προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, τις φακές, τα ντοματάκια και μόλις πάρουν μία βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε με σκεπασμένο καπάκι για περίπου 20 λεπτά, ανακατεύοντας ενδιάμεσα. Πολτοποιούμε με ραβδομίξερ χειρός μέχρι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr
Σε μία κατσαρόλα με αντικολλητική επιφάνεια σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο για 2 λεπτά. Προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά μέχρι το κρεμμύδι να μαλακώσει και να γυαλίσει. Ρίχνουμε τα καρότα και σοτάρουμε για άλλα 10 λεπτά.
Προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, τις φακές, τα ντοματάκια και μόλις πάρουν μία βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε με σκεπασμένο καπάκι για περίπου 20 λεπτά, ανακατεύοντας ενδιάμεσα. Πολτοποιούμε με ραβδομίξερ χειρός μέχρι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.