Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Καλαμαράκια γεμιστά

Written By Unknown on Κυριακή 9 Απριλίου 2017 | Απριλίου 09, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Πλένουμε τα καλαμαράκια , αφαιρώντας το κοκαλάκι και τα μάτια τους χωρίζουμε το σώμα από τα πλοκάμια.Τα ξεπλένουμε με άφθονο νερό , αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στην άκρη να στραγγίσουν.  (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κατεψυγμένα , καθαρισμένα καλαμαράκια).

Ψιλοκόβουμε τα πλοκάμια και τα αφήνουμε στην άκρη. Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε για λίγο το κρεμμύδι προσθέτουμε τα πλοκάμια και το ρύζι. Σβήνουμε με το μισό κρασί, προσθέτουμε τη ντομάτα, το σκόρδο...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr


SHARE

About Unknown