Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Φρυγαδέλια (Συκώτι στην μπόλια)

Written By Unknown on Κυριακή 16 Απριλίου 2017 | Απριλίου 16, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Λάκης Κουταλάκης
Στην σούβλα θα τα περάσετε όλα μαζί αλλά θα πρέπει να δέσετε τα φρυγαδέλια με τζίβα (σπάγκο κέρινο) γιατί μέχρι να αρχίσουν να ψήνονται επειδή το συκώτι είναι μαλακό θα σας γυρνάει στι ίδιο σημείο. Θέλει γύρισμα με το χέρι όχι με μηχανάκι. Γυρίζουμε λίγο ανά διαστήματα και όχι συνεχώμενα. Κοιτάμε
και γυρνάμε περίπου ανά 10 λεπτά, ίσως και γρηγορότερα αναλόγως την φωτιά και το ύψος που τα έχουμε μην τα ψήνετε πολύ χαμηλά για να μην αρπάξει και σπάσει η μπόλια. Στο φούρνο τα βάζουμε σε ένα ταψάκι με λίγο λάδι για να μ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lakiskoutalakis.blogspot.gr


SHARE

About Unknown