Από το: Λάκης Κουταλάκης
Στην σούβλα θα τα περάσετε όλα μαζί αλλά θα πρέπει να δέσετε τα φρυγαδέλια με τζίβα (σπάγκο κέρινο) γιατί μέχρι να αρχίσουν να ψήνονται επειδή το συκώτι είναι μαλακό θα σας γυρνάει στι ίδιο σημείο. Θέλει γύρισμα με το χέρι όχι με μηχανάκι. Γυρίζουμε λίγο ανά διαστήματα και όχι συνεχώμενα. Κοιτάμε
και γυρνάμε περίπου ανά 10 λεπτά, ίσως και γρηγορότερα αναλόγως την φωτιά και το ύψος που τα έχουμε μην τα ψήνετε πολύ χαμηλά για να μην αρπάξει και σπάσει η μπόλια. Στο φούρνο τα βάζουμε σε ένα ταψάκι με λίγο λάδι για να μ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lakiskoutalakis.blogspot.gr
Στην σούβλα θα τα περάσετε όλα μαζί αλλά θα πρέπει να δέσετε τα φρυγαδέλια με τζίβα (σπάγκο κέρινο) γιατί μέχρι να αρχίσουν να ψήνονται επειδή το συκώτι είναι μαλακό θα σας γυρνάει στι ίδιο σημείο. Θέλει γύρισμα με το χέρι όχι με μηχανάκι. Γυρίζουμε λίγο ανά διαστήματα και όχι συνεχώμενα. Κοιτάμε
και γυρνάμε περίπου ανά 10 λεπτά, ίσως και γρηγορότερα αναλόγως την φωτιά και το ύψος που τα έχουμε μην τα ψήνετε πολύ χαμηλά για να μην αρπάξει και σπάσει η μπόλια. Στο φούρνο τα βάζουμε σε ένα ταψάκι με λίγο λάδι για να μ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lakiskoutalakis.blogspot.gr