Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Πρόταση για εορταστικό χειμωνιάτικο τραπέζι και όχι μόνο... Το κρέας πολύ γευστικό, οικονομικό, τρώνε πολλά άτομα, οπότε λέμε να το βάλουμε πιο συχνά στην καθημερινότητά μας... Και χωρίς πολλά πολλά στην προετοιμασία του κρέατος. Το πιο δύσκολο στη συγκεκριμένη συνταγή,
το καθάρισμα των κάστανων. Πλένουμε πολύ καλά το κρέας. Το κρέας είναι χαραγμένο από τον κρεοπώλη μας. Έχουμε βράσει τα κάστανά μας από το προηγούμενο βράδυ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Πρόταση για εορταστικό χειμωνιάτικο τραπέζι και όχι μόνο... Το κρέας πολύ γευστικό, οικονομικό, τρώνε πολλά άτομα, οπότε λέμε να το βάλουμε πιο συχνά στην καθημερινότητά μας... Και χωρίς πολλά πολλά στην προετοιμασία του κρέατος. Το πιο δύσκολο στη συγκεκριμένη συνταγή,
το καθάρισμα των κάστανων. Πλένουμε πολύ καλά το κρέας. Το κρέας είναι χαραγμένο από τον κρεοπώλη μας. Έχουμε βράσει τα κάστανά μας από το προηγούμενο βράδυ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com