Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Βάζουμε το κρύο γάλα σε κατσαρόλα και προσθέτουμε την κάστερ πάουντερ και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε πολύ καλά για να διαλυθεί τελείως η κρέμα και βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά για να βράσει. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει η κρέμα. Μόλις αρχίσει να πήζει το μείγμα,
κλείνουμε τη φωτιά και αποσύρουμε την κατσαρόλα από την εστία. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα για λίγο ακόμη. Σε ένα ταψί 35 Χ 25 εκ. στρώνουμε τις φρυγανιές έτσι ώστε να καλυφθεί όλος ο πάτος του ταψιού. Τις ραντίζουμε με το σιρόπι της κομπόστας. Αδειάζ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Βάζουμε το κρύο γάλα σε κατσαρόλα και προσθέτουμε την κάστερ πάουντερ και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε πολύ καλά για να διαλυθεί τελείως η κρέμα και βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά για να βράσει. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει η κρέμα. Μόλις αρχίσει να πήζει το μείγμα,
κλείνουμε τη φωτιά και αποσύρουμε την κατσαρόλα από την εστία. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα για λίγο ακόμη. Σε ένα ταψί 35 Χ 25 εκ. στρώνουμε τις φρυγανιές έτσι ώστε να καλυφθεί όλος ο πάτος του ταψιού. Τις ραντίζουμε με το σιρόπι της κομπόστας. Αδειάζ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.