Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μοσχαράκι μεθυσμένο στην κατσαρόλα με τυρί

Written By Unknown on Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 | Απριλίου 06, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Το κόβουμε σε μερίδες. Πλένουμε το κρέας και το σκουπίζουμε καλά. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα λάδι και σοτάρουμε το κρέας καλά απ' όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και σβήνουμε με το κονιάκ. Προσθέτουμε το πιπέρι, ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό, αλατίζουμε, χαμηλώνουμε τη

φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει... Σιγοβράζουμε, ελέγχοντας το νερό (πρέπει ελάχιστο), μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Όταν το κρέας μας, σχεδόν έτοιμο,

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com


SHARE

About Unknown