Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Το κόβουμε σε μερίδες. Πλένουμε το κρέας και το σκουπίζουμε καλά. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα λάδι και σοτάρουμε το κρέας καλά απ' όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και σβήνουμε με το κονιάκ. Προσθέτουμε το πιπέρι, ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό, αλατίζουμε, χαμηλώνουμε τη
φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει... Σιγοβράζουμε, ελέγχοντας το νερό (πρέπει ελάχιστο), μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Όταν το κρέας μας, σχεδόν έτοιμο,
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Το κόβουμε σε μερίδες. Πλένουμε το κρέας και το σκουπίζουμε καλά. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα λάδι και σοτάρουμε το κρέας καλά απ' όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και σβήνουμε με το κονιάκ. Προσθέτουμε το πιπέρι, ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό, αλατίζουμε, χαμηλώνουμε τη
φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει... Σιγοβράζουμε, ελέγχοντας το νερό (πρέπει ελάχιστο), μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Όταν το κρέας μας, σχεδόν έτοιμο,
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com