Από το: Συνταγές Υγιεινής Διατροφής
Πλένουμε τα λέμονια και κόβουμε τις δύο άκρες τους. Κόβουμε το κάθε λεμόνι στην μέση και στην συνέχεια κόβουμε το κάθε κομμάτι σε λεπτές φέτες και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Ρίχνουμε τα λεμόνια σε νερό που βράζει και βράζουμε για 30'. Προσθέτουμε την μαύρη ζάχαρη και τις βανίλιες και σιγοβράζουμε για άλλα 30'. Βάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα όσο η μαρμελάδα μας είναι
ακόμη καυτή και γυρνάμε τα βάζα ανάποδα μέχρι να κρυώσουν. Έτοιμο!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://suntagesvromi.blogspot.gr
Πλένουμε τα λέμονια και κόβουμε τις δύο άκρες τους. Κόβουμε το κάθε λεμόνι στην μέση και στην συνέχεια κόβουμε το κάθε κομμάτι σε λεπτές φέτες και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Ρίχνουμε τα λεμόνια σε νερό που βράζει και βράζουμε για 30'. Προσθέτουμε την μαύρη ζάχαρη και τις βανίλιες και σιγοβράζουμε για άλλα 30'. Βάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα όσο η μαρμελάδα μας είναι
ακόμη καυτή και γυρνάμε τα βάζα ανάποδα μέχρι να κρυώσουν. Έτοιμο!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://suntagesvromi.blogspot.gr