Από το: Chefoulis
Κοσκινίζουμε το αλεύρι. Λιώνουμε στο μπλέντερ το ξύσμα, το μαχλέπι, την μαστίχα και 1/2 κουταλιά σούπας ζάχαρη να γίνουν σκόνη. Σε ένα μπολ βάζουμε την μαγιά, προσθέτουμε το νερό χλιαρό και 1/2 φλιτζάνι χλιαρό γάλα, 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, το αλάτι και 4 κουταλιές
της σούπας αλεύρι, ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει ένας χυλός αραιός. Το σκεπάζουμε, το βάζουμε σε μέρος ζεστό μέχρι να διπλασιαστεί. Σε άλλο μεγάλο μπολ, βάζουμε την ζάχαρη μαζί με 6 αυγά και τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Κοσκινίζουμε το αλεύρι. Λιώνουμε στο μπλέντερ το ξύσμα, το μαχλέπι, την μαστίχα και 1/2 κουταλιά σούπας ζάχαρη να γίνουν σκόνη. Σε ένα μπολ βάζουμε την μαγιά, προσθέτουμε το νερό χλιαρό και 1/2 φλιτζάνι χλιαρό γάλα, 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, το αλάτι και 4 κουταλιές
της σούπας αλεύρι, ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει ένας χυλός αραιός. Το σκεπάζουμε, το βάζουμε σε μέρος ζεστό μέχρι να διπλασιαστεί. Σε άλλο μεγάλο μπολ, βάζουμε την ζάχαρη μαζί με 6 αυγά και τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr