Από το: the gastrin
Νηστίσιμα, θαλασσινά, με ιδιαίτερη γεύση και σε διπλή εμφάνιση. Με κέλυφος και χωρίς. Βγάζουμε την τρίχα από τα κελυφωτά μύδια, τα τρίβουμε με βούρτσα να καθαρίσουν καλά και τα ξεπλένουμε με μπόλικο νερό. Όπως είναι με τα νερά τους, τα βάζουμε σε κατσαρόλα χωρίς νερό για να πάρουν μερικές βράσεις ώσπου να ανοίξουν. Τα αποσύρουμε από τη φωτιά και
βγάζουμε τα μύδια με μια κουτάλα. Όσα δεν έχουν ανοίξει, τα πετάμε. Σουρώνουμε τον ζωμό που βγάλανε και τον κρατάμε. Βάζουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, πιπεριές, σκόρδο, ντομάτα και σβήνουμε με ούζο λίγο να εξατμιστεί. Συμπ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
Νηστίσιμα, θαλασσινά, με ιδιαίτερη γεύση και σε διπλή εμφάνιση. Με κέλυφος και χωρίς. Βγάζουμε την τρίχα από τα κελυφωτά μύδια, τα τρίβουμε με βούρτσα να καθαρίσουν καλά και τα ξεπλένουμε με μπόλικο νερό. Όπως είναι με τα νερά τους, τα βάζουμε σε κατσαρόλα χωρίς νερό για να πάρουν μερικές βράσεις ώσπου να ανοίξουν. Τα αποσύρουμε από τη φωτιά και
βγάζουμε τα μύδια με μια κουτάλα. Όσα δεν έχουν ανοίξει, τα πετάμε. Σουρώνουμε τον ζωμό που βγάλανε και τον κρατάμε. Βάζουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, πιπεριές, σκόρδο, ντομάτα και σβήνουμε με ούζο λίγο να εξατμιστεί. Συμπ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.