Από το: Cook story
Μία απίθανη λιχουδιά που οι Ισπανοί τα προσφέρουν στα πανηγύρια τους αλλά και σε περίπτερα στο δρόμο. Μοιάζουν μεταξύ ντόνατς και λουκουμάδων και συνήθως συνοδεύονται με σάλτσα σοκολάτας. Πανεύκολα και πεντανόστιμα για το κυριακάτικο πρωινό. Δοκιμάστε τα! Σε μια
αντικολλητική κατσαρόλα βάζουμε το νερό, το βούτυρο, το λάδι, τη ζάχαρη και το αλάτι, περιμένουμε μέχρι να πάρει βράση, τότε προσθέτουμε το αλεύρι και με μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε με πολύ γρήγορες κινήσεις μέχρι να σχηματιστεί μια μπάλα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Μία απίθανη λιχουδιά που οι Ισπανοί τα προσφέρουν στα πανηγύρια τους αλλά και σε περίπτερα στο δρόμο. Μοιάζουν μεταξύ ντόνατς και λουκουμάδων και συνήθως συνοδεύονται με σάλτσα σοκολάτας. Πανεύκολα και πεντανόστιμα για το κυριακάτικο πρωινό. Δοκιμάστε τα! Σε μια
αντικολλητική κατσαρόλα βάζουμε το νερό, το βούτυρο, το λάδι, τη ζάχαρη και το αλάτι, περιμένουμε μέχρι να πάρει βράση, τότε προσθέτουμε το αλεύρι και με μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε με πολύ γρήγορες κινήσεις μέχρι να σχηματιστεί μια μπάλα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.