Από το: Όρεξη να 'χεις
Μουσκεύουμε τα ρεβύθια για τουλάχιστον ένα 24ωρο, έπειτα τα σουρώνουμε τα ξεπλένουμε και αφήνουμε να στραγγίσουν. Αλέθουμε στο μπλέντερ τα ρεβύθια μαζί με όλα τα υλικά εκτός από το μπέικιν πάουντερ. Στο μείγμα που προκύπτει προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ ανακατεύουμε κλείνουμε με
μεμβράνη και το βάζουμε ψυγείο τουλάχιστον για 1/2 - 1 ώρα. Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο, πλάθουμε σφιχτά στρογγυλά μπαλάκια και τηγανίζουμε σε καυτό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://oreksinaxeis.blogspot.gr
Μουσκεύουμε τα ρεβύθια για τουλάχιστον ένα 24ωρο, έπειτα τα σουρώνουμε τα ξεπλένουμε και αφήνουμε να στραγγίσουν. Αλέθουμε στο μπλέντερ τα ρεβύθια μαζί με όλα τα υλικά εκτός από το μπέικιν πάουντερ. Στο μείγμα που προκύπτει προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ ανακατεύουμε κλείνουμε με
μεμβράνη και το βάζουμε ψυγείο τουλάχιστον για 1/2 - 1 ώρα. Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο, πλάθουμε σφιχτά στρογγυλά μπαλάκια και τηγανίζουμε σε καυτό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://oreksinaxeis.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.