Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Μαλακές και νόστιμες μπριζόλες με τη βοήθεια της μουστάρδας και του κρασιού. Με λίγο ρύζι ή πατάτες για συμπλήρωμα είναι ό,τι πρέπει για το Κυριακάτικο τραπέζι σας. Με ένα πινέλο λαδώνουμε τις μπριζόλες και τις αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε ρίγανη ...και θυμάρι. Τις
αλευρώνουμε λίγο. Βάζουμε το λάδι να κάψει και τις κοκκινίζουμε από τις δύο πλευρές. Μετά χαμηλώνουμε το μάτι σε μέτρια φωτιά και τις αφήνουμε μέχρι να πάρουν αρκετό χρώμα. Τις γυρίζουμε τακτικά για να πάρουν ισάξιο χρώμα. Σβήνουμε το τηγάνισ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Μαλακές και νόστιμες μπριζόλες με τη βοήθεια της μουστάρδας και του κρασιού. Με λίγο ρύζι ή πατάτες για συμπλήρωμα είναι ό,τι πρέπει για το Κυριακάτικο τραπέζι σας. Με ένα πινέλο λαδώνουμε τις μπριζόλες και τις αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε ρίγανη ...και θυμάρι. Τις
αλευρώνουμε λίγο. Βάζουμε το λάδι να κάψει και τις κοκκινίζουμε από τις δύο πλευρές. Μετά χαμηλώνουμε το μάτι σε μέτρια φωτιά και τις αφήνουμε μέχρι να πάρουν αρκετό χρώμα. Τις γυρίζουμε τακτικά για να πάρουν ισάξιο χρώμα. Σβήνουμε το τηγάνισ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.