Από το: Λάκης Κουταλάκης
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά. Μέχρι να ζεσταθεί κόβουμε το σκόρδο στην μέση και τρίβουμε τις πανσέτες με αυτό και από τις δύο πλευρές για να αφήσει το άρωμα του πάνω στο κρέας. Αλατοπιπερώνουμε και τις βάζουμε να ψηθούν.Αφήνουμε το κρέας να πάρει
χρώμα από τη μία και ύστερα τις γυρίζουμε από την άλλη. Μόλις το κρέας μας πάρει καλά χρώμα και από τις δύο πλευρές ρίχνουμε τη ρίγανη και προσθέτουμε το κρασί. Αφήνουμε να βράσει καλά μέχρι να εξατμιστεί το κρασί και να μείνει το μισό. Ρίχν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lakiskoutalakis.blogspot.gr
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά. Μέχρι να ζεσταθεί κόβουμε το σκόρδο στην μέση και τρίβουμε τις πανσέτες με αυτό και από τις δύο πλευρές για να αφήσει το άρωμα του πάνω στο κρέας. Αλατοπιπερώνουμε και τις βάζουμε να ψηθούν.Αφήνουμε το κρέας να πάρει
χρώμα από τη μία και ύστερα τις γυρίζουμε από την άλλη. Μόλις το κρέας μας πάρει καλά χρώμα και από τις δύο πλευρές ρίχνουμε τη ρίγανη και προσθέτουμε το κρασί. Αφήνουμε να βράσει καλά μέχρι να εξατμιστεί το κρασί και να μείνει το μισό. Ρίχν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lakiskoutalakis.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.