Από το: cook-the-book
Στην ανταγωνίστρια(!) πόλη της πατρίδας μου(Κυπαρισσίας), τα Φιλιατρά, φτιάχνουν αυτό τον περίεργο συνδυασμό λεμονάτου κατσαρόλας με γαρύφαλλο. Ο οποίος, όμως, δεν είναι καθόλου πρωτάκουστος γευστικά διότι οι Μεσσήνιοι λατρεύουμε την κανέλλα. Την συνηθίζουμε στα
κοκκινιστά μας (καπαμάς καλαματιανός) και δεν την αποχωριζόμαστε ούτε στο κουνουπίδι καπαμά. Όμως το γαρύφαλλο σε λεμονάτη σάλτσα, δεν είναι τόσο συνηθισμένο νομίζω στα μέρη μας. Οι παιδικές μας φίλες από τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Στην ανταγωνίστρια(!) πόλη της πατρίδας μου(Κυπαρισσίας), τα Φιλιατρά, φτιάχνουν αυτό τον περίεργο συνδυασμό λεμονάτου κατσαρόλας με γαρύφαλλο. Ο οποίος, όμως, δεν είναι καθόλου πρωτάκουστος γευστικά διότι οι Μεσσήνιοι λατρεύουμε την κανέλλα. Την συνηθίζουμε στα
κοκκινιστά μας (καπαμάς καλαματιανός) και δεν την αποχωριζόμαστε ούτε στο κουνουπίδι καπαμά. Όμως το γαρύφαλλο σε λεμονάτη σάλτσα, δεν είναι τόσο συνηθισμένο νομίζω στα μέρη μας. Οι παιδικές μας φίλες από τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.