Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Γιαουρτλού κεμπάπ

Written By Unknown on Κυριακή 7 Μαΐου 2017 | Μαΐου 07, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Ioanna's Blog
Από την Πολίτικη κουζίνα μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων, που λόγω Μικρασιάτικης καταγωγής το τρώμε αρκετά συχνά στο σπίτι. Σε μεγάλο μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά για τα κεμπάπ, ζυμώνουμε πολύ καλά και τα πλάθουμε σε μακρόστενο σχήμα. Με πινέλο περνάμε την γκριλιέρα
με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε τα κεμπάπ περίπου 7-8 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί. Σε κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο και το κρεμμύδι και σωτάρουμε μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά για τη σ...
 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://ioannabaltsaki.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.