Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Χτυπάμε την σαντιγύ στο μίξερ να γίνει σφιχτή. Ρίχνουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Μόλις γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα βάζουμε σιγά σιγά το εβαπορέ και τις σταγόνες σοκολάτας, και ανακατεύουμε με μια σπάτουλά να ομογενοποιηθεί. Στρώνουμε μια στρώση
από τα μπισκότα σε ένα ταψάκι ή τάπερ, ρίχνουμε την κρέμα που ετοιμάσαμε και από πάνω στρώνουμε και τα υπόλοιπα μπισκότα. Βάζουμε το ταψάκι στην κατάψυξη να παγώσει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Χτυπάμε την σαντιγύ στο μίξερ να γίνει σφιχτή. Ρίχνουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Μόλις γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα βάζουμε σιγά σιγά το εβαπορέ και τις σταγόνες σοκολάτας, και ανακατεύουμε με μια σπάτουλά να ομογενοποιηθεί. Στρώνουμε μια στρώση
από τα μπισκότα σε ένα ταψάκι ή τάπερ, ρίχνουμε την κρέμα που ετοιμάσαμε και από πάνω στρώνουμε και τα υπόλοιπα μπισκότα. Βάζουμε το ταψάκι στην κατάψυξη να παγώσει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.