Από το: dietup
Bάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ. Zεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων το λικέρ μαστίχα μαζί με 4 κουταλιές της σούπας νερό. Διαλύουμε μέσα στο λικέρ τη ζελατίνη, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το μείγμα στο κρύο γιαούρτι. Aναμειγνύουμε με τον αυγοδάρτη και
μοιράζουμε την κρέμα γιαουρτιού σε φορμάκια για πανακότα. Kαλύπτουμε τα φορμάκια με μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες (είναι καλύτερα να μείνουν όλη νύχτα). Kόβουμε τα δαμάσκηνα στα δύο και αφαιρούμε προσεκτικά το κουκ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr
Bάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ. Zεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων το λικέρ μαστίχα μαζί με 4 κουταλιές της σούπας νερό. Διαλύουμε μέσα στο λικέρ τη ζελατίνη, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το μείγμα στο κρύο γιαούρτι. Aναμειγνύουμε με τον αυγοδάρτη και
μοιράζουμε την κρέμα γιαουρτιού σε φορμάκια για πανακότα. Kαλύπτουμε τα φορμάκια με μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες (είναι καλύτερα να μείνουν όλη νύχτα). Kόβουμε τα δαμάσκηνα στα δύο και αφαιρούμε προσεκτικά το κουκ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.