Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ το λάδι,τα αυγά και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Ριχνουμε το γάλα και συγχρόνως λίγο από το αλεύρι,συνεχίζουμε το χτύπημα με το μίξερ. Ρίχνουμε σιγά σιγά και το υπόλοιπο αλεύρι, το μπέικιν, τη βανίλια και το κακάο. Ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα κέικ. Λαδώνουμε μια φόρμα του κέικ, βάζουμε μέσα το μίγμα και
προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Τοποθετούμε τη φόρμα μέσα στον φούρνο και ψήνουμε για 55 λεπτά. Όταν κρυώσει το κέικ το κόβουμε στην μέση και το γεμίζουμε με μερέντα. Για το γλάσο,σε χαμηλή φωτιά βάζουμε όλα τα υλικά μας να λιώσουν και τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ το λάδι,τα αυγά και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Ριχνουμε το γάλα και συγχρόνως λίγο από το αλεύρι,συνεχίζουμε το χτύπημα με το μίξερ. Ρίχνουμε σιγά σιγά και το υπόλοιπο αλεύρι, το μπέικιν, τη βανίλια και το κακάο. Ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα κέικ. Λαδώνουμε μια φόρμα του κέικ, βάζουμε μέσα το μίγμα και
προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Τοποθετούμε τη φόρμα μέσα στον φούρνο και ψήνουμε για 55 λεπτά. Όταν κρυώσει το κέικ το κόβουμε στην μέση και το γεμίζουμε με μερέντα. Για το γλάσο,σε χαμηλή φωτιά βάζουμε όλα τα υλικά μας να λιώσουν και τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.