Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 40 λεπτά. Τις ξεπλένουμε με κρύο νερό και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Σε μεγάλο μπωλ τοποθετούμε τις καθαρισμένες πατάτες και τις πολτοποιούμε με τη βοήθεια ενός πιρουνιού. Προσθέτουμε το αβγό, τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό, τον
κύβο σε πολύ μικρά κομματάκια, τα τυριά και αλατοπίπερο. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά, προσθέτοντας λίγο τρίμμα φρυγανιάς για να σφίξει η ζύμη, τόσο όσο χρειάζεται, προκειμένου να πλάθεται σε κεφτεδάκ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 40 λεπτά. Τις ξεπλένουμε με κρύο νερό και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Σε μεγάλο μπωλ τοποθετούμε τις καθαρισμένες πατάτες και τις πολτοποιούμε με τη βοήθεια ενός πιρουνιού. Προσθέτουμε το αβγό, τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό, τον
κύβο σε πολύ μικρά κομματάκια, τα τυριά και αλατοπίπερο. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά, προσθέτοντας λίγο τρίμμα φρυγανιάς για να σφίξει η ζύμη, τόσο όσο χρειάζεται, προκειμένου να πλάθεται σε κεφτεδάκ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.