Από το: Chefoulis
Σε ρηχή κατσαρόλα βάζουμε το μισό ελαιόλαδο να κάψει, προσθέτουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο ψιλοκομμένα και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, συνεχίζουμε το σοτάρισμα περίπου για 5-7 λεπτά. Σε μεγάλο μπολ βάζουμε τον κιμά, την
φρυγανιά τριμμένη,τον δυόσμο, το γιαούρτι,τα αυγά ελάχιστα χτυπημένα,αλάτι- πιπέρι,πάπρικα,το μείγμα μανιταριών και το κεφαλοτύρι. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά. Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Σε ρηχή κατσαρόλα βάζουμε το μισό ελαιόλαδο να κάψει, προσθέτουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο ψιλοκομμένα και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, συνεχίζουμε το σοτάρισμα περίπου για 5-7 λεπτά. Σε μεγάλο μπολ βάζουμε τον κιμά, την
φρυγανιά τριμμένη,τον δυόσμο, το γιαούρτι,τα αυγά ελάχιστα χτυπημένα,αλάτι- πιπέρι,πάπρικα,το μείγμα μανιταριών και το κεφαλοτύρι. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά. Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.