Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Πρωτότυπο ριζότο με λακέρδα

Written By Unknown on Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 | Μαΐου 11, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Αγαπημένες συνταγές
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα το ξερό κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα το ρύζι. Ανακατεύουμε για άλλα 4 λεπτά και

σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το μισό ζωμό αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να βράσει ανακατεύοντας συνέχεια. Όταν βλέπουμε ότι το ρύζι έχει τραβήξει τα περισσότερα υγρά προσθέτουμε τη λακέρδα την οποία έχουμε σπάσει με το χέρι μας σε μικρά κομμάτια. Προσθέτουμε και τον υπόλοιπο ζωμό και αν...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.