Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, που γίνονταν οι αγκινάρες και τα μπιζέλια, η γιαγιά μου έφτιαχνε αυτό το φαγητό. Τον βασιλιά των λαδερών και τη χαρά των νηστευόντων. Για μένα, αυτό είναι ένα από τα ωραιώτερα φαγητά της ελληνικής κουζίνας. Φτιάξτε το με πατατούλες και απολαύστε το! Αν δεν
νηστεύουμε το συνοδεύουμε με φέτα. Αν το φτιάξουμε με μάραθο, γίνεται πιο νόστιμο και με πιο δυνατή γεύση. Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα κρεμμυδάκια και τον αρακά, γ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, που γίνονταν οι αγκινάρες και τα μπιζέλια, η γιαγιά μου έφτιαχνε αυτό το φαγητό. Τον βασιλιά των λαδερών και τη χαρά των νηστευόντων. Για μένα, αυτό είναι ένα από τα ωραιώτερα φαγητά της ελληνικής κουζίνας. Φτιάξτε το με πατατούλες και απολαύστε το! Αν δεν
νηστεύουμε το συνοδεύουμε με φέτα. Αν το φτιάξουμε με μάραθο, γίνεται πιο νόστιμο και με πιο δυνατή γεύση. Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα κρεμμυδάκια και τον αρακά, γ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.