Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Όλοι ξέρουμε τα εκλαίρ αλλά αυτά είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που έχετε συνηθίσει! Το αλεύρι Robin Hood είναι τέλειο για τα σου που κάνουμε και η κρέμα λεμονιού με τη μαρέγκα θυμίζει lemon pie! Αυτή είναι μια ακόμη συνταγή για τα Food Blog Awards από το ΒΗΜΑ Gourmet.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό και το βούτυρο και περιμένουμε να λιώσει σε μέτρια φωτιά. Όταν λιώσει, βάζουμε το αλεύρι και το αλάτι εκτός φωτιάς και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι η ζύμη να ξεκολάει από τα τοιχώματα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Όλοι ξέρουμε τα εκλαίρ αλλά αυτά είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που έχετε συνηθίσει! Το αλεύρι Robin Hood είναι τέλειο για τα σου που κάνουμε και η κρέμα λεμονιού με τη μαρέγκα θυμίζει lemon pie! Αυτή είναι μια ακόμη συνταγή για τα Food Blog Awards από το ΒΗΜΑ Gourmet.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό και το βούτυρο και περιμένουμε να λιώσει σε μέτρια φωτιά. Όταν λιώσει, βάζουμε το αλεύρι και το αλάτι εκτός φωτιάς και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι η ζύμη να ξεκολάει από τα τοιχώματα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.