Από το: Αγαπημένες συνταγές
Σε μία κατσαρόλα, διαλύουμε την ζελατίνη σε ¼ φλιτζάνι κρύο νερό. Ανακατεύουμε για να μαλακώσει και μετά το ζεσταίνουμε για να διαλυθεί εντελώς. Χτυπάμε σε μίξερ ή μπλέντερ τα στραγγισμένα βύσσινα, την ζάχαρη και την βανίλια σε υψηλή ταχύτητα. Προσθέτουμε αυτό το μείγμα στην ζελατίνη
και μεταφέρουμε σε μπολ. Αναμειγνύουμε με το γιαούρτι. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε ηλεκτρικό μίξερ μέχρις ότου να γίνει σαν μαρέγκα και το προσθέτουμε στο μείγμα γιαουρτιού-βύσσινου. Το σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr
Σε μία κατσαρόλα, διαλύουμε την ζελατίνη σε ¼ φλιτζάνι κρύο νερό. Ανακατεύουμε για να μαλακώσει και μετά το ζεσταίνουμε για να διαλυθεί εντελώς. Χτυπάμε σε μίξερ ή μπλέντερ τα στραγγισμένα βύσσινα, την ζάχαρη και την βανίλια σε υψηλή ταχύτητα. Προσθέτουμε αυτό το μείγμα στην ζελατίνη
και μεταφέρουμε σε μπολ. Αναμειγνύουμε με το γιαούρτι. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε ηλεκτρικό μίξερ μέχρις ότου να γίνει σαν μαρέγκα και το προσθέτουμε στο μείγμα γιαουρτιού-βύσσινου. Το σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.